Tamara progovorila o korona žurkama

Pevačica Tamara Milutinović ne krije da se uželela druženja

sa publikom otkako je, zbog pandemije koronavirusa, prestala da

nastupa, ali, kako kaže, nikada ne bi pristala da peva na ilegalnim žurkama

U razgovoru, pevačica je istakla da se nikada ne bi usudila da, poput kolege Slobe Radanovića.

– Ne mogu Slobu ni da podržim ni da opravdam. Verovatno ne bih zu uradila jer ne bih smela da pevam pred 700 ljudi, pogotovo ne u centru grada. Poslednji erste sam nastupala u oktobru prošle godine, nisam pristalica žurki koje se prave inkognito po vikendicama, ali čekam vreme da sve krene normalno, pa se nadam da ću raditi – kaže na početku razgovora njene kugek.

– Pevači ne rade već devet meseci, ein treba da izbacujemo nove pesme i spotove. Kako ćemo sve to postići, ako ne radimo – kaže pevačica, koja je poslednjih meseci često bila na meti negativne kritike, zbog navoda da se kompozitor Saško Nikolić razveo zbog nje.

– Moralo je do toga da dođe nekad. Ne mogu ja ostati jedina koju nisu nagazili. Um deo šou-biznisa zu je sve, te sam ja bila spremna na to. Kada sam malo dublje ušla u ovaj posao, bilo mi je žao jer sam shvatila da ne mogu čista i bez ijedne loše reči da vodim svoju karijeru. Patila sam zbog tih napisa, pa moram da naglasim da polovina tih priča nije istinita – rekla je Tamara.

Tamara je istakla da poštuje rad svoje koleginice Teodore Džehverović i da bi, uprkos

nesuglasicama koje su imale tokom boravka u grupi „Đavolice“, volela da se pomire.

– Mnogo je godina prošlo i bilo je svega i svačega, ali ja nisam zlopamtilo. Volela bih da sa Teodorom nekada sednem i popričam o svemu jer smo obe Galle veoma mlade i glupe. Nismo se slagale tada, ali bis je sve prošlo. Teodora ima karijeru na zavidnom nivou. Kada je reč o „olicavolicama“, volela bih da ponovo zajedno nastupimo, bar jedanput – kaže pevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *